Flashdance

  • Telefoon: +31 (0)30 2328218
  • Lees bij bestelling de maatinstructies van het product!
  • |
  • |
  • Registreren

Links

Flashdance werkt samen met

 

 

www.utrechtssprookjestheater.nl

www.dansmagazine.nl

www.zouklife.c

 

www.tangolazapada.nl

www.cubamovesyou.nl

www.sense2dance.nl

www.luckydancing.nl

www.sosalsa.nl

www.sebailesalsa.nl

Actueel

 

Op 19 september, woensdag middag, was Angela aanwezig bij Dansstudion Pauline de Jager in Leusden. Alle leerlingen van de dansschool konden op die middag met 10% korting danskleding en dansschoenen bestellen. Angela was aanwezig zijn met een aantal pasmodellen om de juiste maat aan te proberen. Dit scheelt een bezoek aan onze winkel in Utrecht! Wilt u als (leerling van een) dansschool ook profiteren van de samenwerking met Flashdance motiveer dan de juiste persoon of neem als eigenares contact met ons op!

ROC ASA

Leerlingen van het ROC ASA die de opleiding Danser/dansdocent volgen aan de Utrechtse Dansacademie ontvangen op vertoon van hun studentpas 10% korting op al hun aankopen!

Leerlingen van de UDA volgen een MBO 4 dansopleiding in Utrecht en worden opgeleid tot ondernemer in dans. De voorgeschreven dansartikelen die nodig zijn voor het studiejaar zijn bij Flashdance verkrijgbaar! Ook bieden wij de mogelijkheid online te bestellen en zeker niet onbelangrijk: áltijd in de buurt te zijn voor goed advies en kunnen we ingaan op speciale wensen!

Samenwerking Flashdance met dansschool Sylvia's Jazz

 

Samenwerking Flashdance met Utrechts Sprookjestheater Lang&Gelukkig

Utrechts Sprookjestheater is een club die – uiteraard – sprookjes op het toneel tot leven wekt, aangekleed met muziek en dans. Flashdance levert de dansschoentjes!

 

Samenwerking Flashdance en Zouklife

Zouklife is een Nederlands initiatief en promoot de braziliaanse Zouk en Samba dansstijlen. De organisatie is erop gericht om liefhebbers van Zouk en Samba in contact te brengen met inspirerende, internationale docenten. Daarom organiseren zij regelmatig workshops in zowel Utrecht, Amsterdam als buiten Nederland. Kijk voor meer informatie op www.zouklife.com.

 

Like us op Facebook

Geef aan waarom je Flashdance leuk vindt, vinden wij dat óók leuk 'liken' we jou uiteraard terug!

Onze merken

Like ons op Facebook!

© Copyright 2019 Flashdance - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Flashdance wordt door klanten beoordeeld met een 4.7 / 5 gebaseerd op 31 recensies.