Flashdance.nl

  • DI-WO-DO-VR van 12.00 t/m 18.00 en Zaterdag van 11.00 t/m 17.00 zijn wij open.
  • Capezio heeft een langere levertijd i.v.m Brexit;Vraag naar de actuele voorraad.
  • Bel/Whatsapp 0630034500 of mail [email protected]
  • |
  • |
  • Registreren

Disclaimer

Kamer van Koophandel
Flashdance webshop  is een onderdeel van de winkel Flashdance te Utrecht. Dit is een handelsonderneming.
Deze onderneming staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, te Utrecht onder nummer 300585560000.

Inhoud
De door Flashdance webshop  verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid
Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Flashdance webshop  kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Flashdance webshop  en de (eventuele) overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site(s) en de daarop/daardoor verstrekte informatie. Flashdance webshop  aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Flashdance webshop  worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site van Flashdance webshop.

Verantwoordelijkheid
Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van Flashdance webshop  omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

Fraudebeleid
Voor Flashdance webshop  is vertrouwen één van de belangrijkste bouwstenen in de relatie met zijn klanten. Flashdance webshop weet dat een kleine groep klanten misbruik maakt van dat vertrouwen door te frauderen. Indien dit gebeurt zullen wij juridische stappen ondernemen.

Onze merken

Like ons op Facebook!

© Copyright 2021 Flashdance.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Flashdance wordt door klanten beoordeeld met een 4.7 / 5 gebaseerd op 31 recensies.